© Csoma  

Kedves Kálmán Bácsi!

Nagyon hálásak vagyunk a február 22-i hétvégén kapott maximális segítségéért. Csak bízni mertünk abban, hogy Martin 4 és fél évesen az idén sielni fog. Önnek köszönhetően egy óra alatt ráérzett a síelés lényegére és néhány órás gyakorlás után kimehetett a nagy pályára és a tányéros felvonóra. Nagyon boldogok vagyunk az elért eredménytől és Martin is nagyon büszke az Oklevélre, amit kapott (viszi holnap az óvodába:-). Szeretnénk megköszönni az átadott szaktudást, a türelmet és a kedvességét. Köszönet azért is, hogy nemcsak tanította, de odafigyelt rá, megigazította a sapkáját, ha kellett és az orrát is segített kifújni:-)reméljük, hogy még sokszor találkozunk!!!

Tisztelettel:

Szőllősi Hermina és Sándor

 

 

© Szilárd48  

Kedves Fórum Olvasók!

A héten családom több tagjával három napon keresztül látogattuk a Síparkot, mert szerettük volna, ha 5 és 6 éves unokáim, és az anyukájuk ( Ők hárman életükben még soha nem síeltek ) megtanulnak síelni. Én autodidakta módon tanultam a síelést, ezért úgy éreztem, hogy rámfér egy szakszerű oktatás.

A sors úgy hozta, hogy István, és Kálmán voltak az oktatóink.

A végeredmény az lett hogy az unokáim a második napon már a "nagy" pályán, teljes biztonsággal közlekedtek, anyukájuk a harmadik napon jutott ugyanerre az eredményre, engem pedig olyan dolgokra tanítottak meg, melyek elsajátítása után a magabiztosságom nagyságrendekkel megnőtt.

Mindezt tették jókedvvel, mindíg barátságosan, maximális segítőkészséggel, és türelemmel.

A gyerekekkel való bánásmódjuk példa értékű.

Az itt tapasztaltak alapján, korra, és nemre való tekintet nélkül mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha kellemes hangulatban,és gyorsan meg akar tanulni síelni,feltétlenül válassza a Síparkot, Istvánt, és Kálmánt. ( Bár személyes tapasztalatom Zoltánnal kapcsolatban nincs, a három nap alatt úgy láttam, hogy hozzáállása, jókedve neki is hasonló, mint a mi két oktatónknak ).

Ezúton is még egyszer köszönjük Nekik a felejthetetlen három napot.

 

 

© Ervin  

Kedves Kálmán!

Köszönjük, hogy megtanítottad Marcit sielni!

Számomra szinte hihetetlen volt hogy a 2 órás oktatás után máris mehettünk a pályákra együtt a fiunkkal.

Jövöre megint találkozunk!

Ervin, Imola és Marci

 

 

Kedves Lufibohóc!

Itt is szeretném neked megköszönni a mindig jó hangulatban telt órákat, a hasznos tanácsokat, a türelmedet, ami mindig veled volt. Egész hétvégén fent voltam a síparkban, gyakoroltam a kanyarodásnál az emelkedést-ereszkedést, igazad volt, egy idő után ráéreztem, már félelem nélkül le tudok jönni a kék pályán. Örülök, hogy még az utolsó napodon sikerült „elcsípni”.  

 

 

© acser  

Kedves Kálmán!

Szeretném megköszönni, hogy viszonylag rövid idő alatt és igen hatékonyan sok-sok türelemmel és sok-sok sikerélménnyel „sílécekre állított” úgy, hogy közben még meg is szerettem a síelést! Magamat ismerve szerintem nem kis teljesítmény egy síoktató részéről azt elérni, hogy teljesen kezdőként fél napos kezdő oktatás után már örömmel és biztonsággal tudjam a tanultakat önállóan is gyakorolni a haladó pályán!

Az Oktatókon kívül itt még dicséret illeti magát a Síparkot is, azon belül is az Oktató Parkot!

Szerintem minden szempontból ideális hely a biztonságos és élvezetes tanuláshoz, gyakorláshoz, kikapcsolódáshoz.

Összességében, nagyon jól éreztem magam és remélem, hamarosan újra találkozunk! További jó munkát a Síparknak és még sok-sok sikert Kálmánnak és a többi Oktatónak!!!

 

 

Kedves Lufibohóc!

Nagyon jól éreztük magunkat a Síparkban és ez nagy részben Neked köszönhető. Látszik, hogy rengeteget foglalkozol gyerekekkel, imádnak. Még most is alig hiszem, hogy a mi mindentől félő kislányunk egyedül liftezik és vidáman söpör végig a pályán. Ez minden reményünket felülmúlta! Köszönjük!

Jutka, Luca és Dávid

 

 

© HETTI

Köszönöm Kálmán bácsinak az oktatást és ,hogy anyukámnak is megtanítottad a rézsútsiklást,lendület a hegy felé mert én ezeket még nemtudtam volna megmutatni neki.HETTI ANITA ATTILA

 

 

Sziasztok !

Én is csak ajánlani tudom, Kálmánt és Istvánt!!!!!

Náluk tanultam idén síelni és most az egyszer sajnálom , hogy vége a télnek. A Sípark SUPER, ez a két oktató szintén ! Üdv:Emese

 

 

Sziasztok!

Tök kezdőként, a két gyerekemmel együtt kezdtünk síelni István segítségével. Olyan klasszul ment(főleg nekik), hogy azóta minden hétvégén nyúznak, hogy menjünk vissza, legalább egy napra. Hát talán jövő télen! Sok sikert a Síparknak és köszönet

Istvánnak!

Marianna, Dávid és Flóra

 

 

Kedves Bohák (Lufibohóc) István és Kálmán! Köszönjük az elmúlt négy nap eredményes fáradozásait! Kálmán türelmének köszönhetően a 3 éves Barnabás a sírástól 2 óra múlva odáig jutott, hogy nem akart leszállni a sílécről. István oktatásának hála, Robi szintén teljesen kezdőként 5 évesen 2 alkalom után biztosan hóekézik, míg a 7 éves Bernadett az oktatás után órákon keresztül rendíthetetlenül rótta az 5-ös pályát, és nem akart visszajönni Pestre. Jómagam rengeteget tanultam Istvántól. Remek pedagógus, odafigyel a tanítványokra, teljesítmény orientált és szeretik a gyerekek. Ráadásul hét közben is ott van. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket. Köszönjük!

 

 

Köszönöm Kálmán bácsinak, hogy gyorsan és ügyesen megtanított síelni! Klaudia (5 éves)

 

 

Doroti és Mariann

Kálmán bácsi, nagyon szépen köszönjük, hogy megtanított minket síelni.Nem is gondoltuk volna, hogy első alkalommal ilyen eredményt érünk el.Nagyon jól éreztük magunkat.Doroti (5 éves) és Édesanyja

 

 

Sió  

Kedves Oktatók! Vasárnap Nálatok voltunk a családdal. A két fiammal (5 és 7 évesek, nem teljesen kezdők)illetve a párommal látogattunk meg Titeket. Csak pozitívumot tudok mondani az oktatásról. Istvánnál voltak a fiatalok, akikről kiderült, egyelőre új dolgot nem érdemes tanítani, mert a sebesség vonzza őket még. A párom Kálmánnál tanult, nem mondom, hogy profi lett, de az alapokat megtanulta. Úgy döntöttünk, hogy vasárnap újra felkeresünk Titeket mert jól éreztük magunkat. Nem akarlak Titeket fenyegetni, de kedvet kaptam hozzá, és én is beiratkozom a sísuliba. Üdv Nektek

 

 

erika  

Szerdán és csütörtökön voltunk egy három éves kislánnyal és az ötéves bátyjával. Lufibohóc oktatta őket is és a mamájukat is. Mindhárman élvezték (főleg a szerdai napot, mára nagyon elromlott az idő). Köszönjük Lufibohóc türelmét, csodálatos oktató, rengeteg türelemmel. Én külső szemlélőként néztem végig az oktatást, és elmondhatom, hogy a többi oktató is hasonló türelemmel igazgatta a kezdőket és a terepet is. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csapatot! Köszönjük.

 

 

Kedves Kálmán!

Köszönjük a tegnapi türelmes és humoros :-) oktatást (felnőtt kezdő órán vett részt a párom 11-től). Ha az idő is megengedi, jövő héten szeretnénk folytatni.

Sok sikert a további munkájukhoz.

Üdvözlettel: Andi

 

 

© tóték  

Ezúton is külön köszönetünket szeretnénk kifejezni Bohák Kálmán síoktatónak, aki 2007. február 6-7-én oktatta kisfiúnkat. Nagyon jól érezte magát és reméljük az első élmények azok lesznek, amelyek megszerettetik vele ezt a sportot. A kedves oktató bácsit még az óvodában is emlegette társainak.

Tóth Gábor és családja

Úrhida

 

 

© pont  

Kedves mindenki!!! Szertném úgy megköszönni-HOGY MINDENKI HALLJA- Bohák (Lufibohóc) Istvánnak a vasárnapi oktatást.Mindenkinek csak ajánlani tudom, hihetetlen türelemmel tisztelettel s becsülettel megtartott óráját nagyon élveztem.Persze az eredmény sem maradt el eddig még csak müanyag pályán "snowboardoztam" 1-2 órát, most volt az első találkozás a hóval. István csodát müvelt velem az óra végén már egyedül "száguldoztam"

Kössz Lufibohoc!!!

További jó munkát és sok tanitványt kivánok neked.

Gábor

 

 

© csacsa  

Kedves Lufibohóc (vagy más oktató) Holnap 28.-án felmennénk síelni vinném a két gyerkőcöt nekik kéne oktatás a kicsi 4.5 éves még nem síelt a nagyobbik 9 éves és már tud. Meg tudjátok oldani az oktatást ? Hogyan ? Mikor ? .....

 

 

© csacsa

Kedves Bohák (Lufibohóc) István !

Szeretném megköszönni, hogy a picit egy azaz EGY oktatással megtanítottad hóekézve síelni ! Külön köszönjük a kedvességedet és a segítőkészségedet, mindenkinek csak ajánlani tudlak!

Botond nevében Csaba.

 

 

© Margó  

Kedves István!

Ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni a türelmedet és a szakértelmedet, amivel minket tanítottál. Nagyon nagy élmény volt az egész családnak, és hihetetlen, hogy a lányom ilyen gyorsan megtanult síelni.

Minden jót kívánunk Neked és Édesapádnak:

Margó, Lajos és Noémi

 

 

© taylors  

2 hónap híján 4 éves kislányomat neveztem be a síovodába. Előző nap már meglestük az oktatást, nekem tetszett, ahogy szép fokozatosan fel volt építve a tananyag. A lányomnak is tetszett, ahogy tanultak a többbiek, ezek után kíváncsi voltam, ha kipróbálja lesz-e kedve hozzá. Az első alkalommal 1 óra hosszát bírta, egy kis ösztökéléssel. A második alkalommal 2 teljes órát és már nagyon élvezte. Azt hiszem, akinek hasonló korú gyereke van az tudja, hogy mennyi múlik az oktató hozzáértésén és most nem elsősorban a techniaki tudásra gondolok. A mi oktatónkat Istvánnak hívják és bátran ajánlom nemcsak Őt, de a kollégáit is, akiket szintén figyelemmel tudtam követni.

(még csak annyit, hogy én 30 éve síelek, a húgomat és a nejemet is én tanítottam meg síelni, de biztos, hogy a kisebbik lányomat is el fogom vinni síovodába)

Egon

 

 

© ujozsi

Tisztelt Mindenki!

Tavaly kezdtük a síelést a páromal a Síparkban egy nagyon szuper, lelkiismeretes, szerintünk szakmailag toppon lévő oktatónál (Lufibohóc Bohák István). Nagyon köszönjük hogy megtanította nekünk a síelés alapjait és megszeretette velünk ezt a sportágat. Ennek köszönhetően az idén is ellátogattunk a parkba.

3-om napot voltunk és ezalatt két oktatáson vettünk részt Istvánnál, aki időt és energiát nem sajnálva haladó szintre "emelt" minket. Nagyon jól éreztük magunkat az oktatásain, mert bohókásan, mókásan mégis kellő szigorral és odafigyeléssel tanított bennünket. Ezúton is szeretnénk neki megköszönni erőfeszítéseit, és ígérjük, ha az idő engedi, hamarosan ismét ellátogatunk "Hozzá". ( Mert ahogy a mondás szól:" A jó pap is holtig tanul, hát még a rossz! ) :-) Üdv: Laura&Józsi

 

 

© pk13Kálmánnak és Istvánnak köszönjük a mai síoktatást!

A lányom szép élményekkel, és némi sítudással tért haza!

Köszi mégegyszer: Pesti Krisztián és Viktória

 

 

© firnyo

Tegnap érkeztünk haza a párommal Mátraszentimréről, ahol 3 kellemes napot töltöttünk síeléssel. Mivel mind a ketten 0 km-es síelők voltunk, az első napon (ez volt vasárnap) kértünk oktatást. A 2 óra oktatás alatt Lufibohóc megtanította velünk a síelés alapjait olyan szinten, hogy élvezni tudtuk a csúszást!! SŐT!!! A SÍPARK oktatói - észrevételeink szerint mind, de konkrétan velünk Lufibohóc - még HÉTFŐN, KEDDEN is foglalkozott, javítgatta a technikánkat egy-egy észrevétellel, javaslattal (velem- és persze a korábbi tanítványaival kedden majd 2 órát fogalakozott mivel nem volt éppen tanulója). Várjuk a hideget és a következő szabadságot hogy, mikor juthatunk el ismét a parkba egy hasonlóan jó csúszásra.

Attila, Éva

 

 

© ktymea  

Kedves Kálmán!

Hét végén jártunk nálatok, és legnagyobb meglepetésemre a kedvem sem ment el a tanulástól, sőt még össze sem törtem magam... Ez nagy eredmény, lévén, hogy már túl vagyok a 30-on és az egész napom abból áll, hogy a számítógép előtt ülök. Tehát köszönöm a sok-sok türelmet. Legközelebb is HOZZÁTOK megyek, ami kizárólag az oktatóknak köszönhető. Remélem a vezetőségből is olvassák illetékes személyek ezt a fórumot és tudatosul bennük mennyi látogatót köszönhetnek kizárólag az oktatóknak!!!!! (ez nem csak az én véleményem)

Köszönöm szépen a krémet, amit a térdemre kaptam és a "pátyolgatást" a kézmosásig, nem voltam benne biztos, hogy egy darabban eljutok odáig! Ha nem titok, mi volt az a szuper krém???

Beszéltünk egy szakmai kérdésről is, amit február 14-én délelőtt személyesen megválaszolok, ugyanis annyira tetszett a "móka", hogy Laurával és Jocival (sőt most még a páromat is visszük)megyünk egy kicsit gyakorolni.

A csütörtöki viszontlátásig balesetmentes közlekedést kívánok! (na meg persze utána is)

István "lufis" tehetségétől pedig egyszerűen el vagyok bűvölve!

Számomra hihetetlen, hogy Magyarországon ilyen színvonallal találkoztam!!

 

 

© ktymea

Neked is köszi Lufibohóc!!!! Remélem egyszer majd be tudok "jutni" a Te oktatásodra is. Tetszik a macis sapid! :-)

Üdv: Tímea

 

 

© ktymea

Kedves Lufibohóc!

Köszönöm szépen a lovacskát, nagyon tetszett!!! A szüleim még este elkezdték nézegetni a Jocinak hajtogatott "remekműved" és nem nagyon sikerült rájönniük mi is az... (én egyből tudtam ám...) A legközelebbi alkalomra vadászok magunknak is valami tuti sapit! Apukád "artista mutatványaitól" még mindig nem tértem magamhoz, már javában keresgélek valami jó kis jóga-csoportot itt Kecskeméten. Köszönök mindent!!!! Legközelebb meghálálom a kitartásotokat...

Legszívesebben utaznék is vissza, csak az a baj, hogy dolgozni is kell valakinek.... sajnos a sítanulásért nem fizetnek.... (nagy kár)

Üdv: Tímea

 

 

© Miele

Kedves István!

Sajnos csütörtökön nem tudtam elköszönni Tőled... Nagyon szépen köszönjük (Zoli is) a hozzánk való kedvességed, én külön köszönöm hogy többször is "megmentettél". ;-) Szép emlékekkel tértünk haza, terjesztjük jó híreteket itt Dél-Somogyban. Jövőre remélem ismét találkozunk, akkor már visszük a gyerkőcöket is. Sok puszi és üdv az egész csapatnak! Nóra

 

 

© Nefi  

Kedves Kálmán!

Szerdán voltunk nálad síelni tanulni. Köszönjük a türelmes oktatást! Ha tehetjük, (és az izomlázunk is elmúlik) jövünk a következő szintre is. Melinda

 

 

© kovacs anna  

Ötvenesek,Hatvanasok figyelem!!Soha nem késő!!!

Van egy síoktató neve ISTVÁN aki 2 óra alatt tanított meg a síelés alapjaira, úgy, hogy utánna már élvezni tudtam a csúszást. Amíg ott voltam /2 nap/ rajtam tartotta a szemét és javítgatott/csak úgy befizetett oktatás nélkül/.Nem csak kiválóan tanít,de a humora is kiváló!Köszönet érte!

Ani

 

 

© Darida Edit  

T. Síoktatók! Kedves Bohák Kálmán!

A síszezon talán legutolsó kellemes napjait törtöttük el febr. 22-ig Mátraszentistvánon. Örülök, hogy vettem néhány órás oktatást és megtanulhattam a szabályos síelés rejtelmeit. KÖSZÖNÖM

 

 

© Darida Edit  

Kedves Kálmán !

Köszönöm az őszinte segítőkészséget, főleg a hozzám való türelmet. Bár "még" nem lettem igazán a pálya ördöge, de megtudtam, hogy mi mindent nem tudok. Jövőre már jobban hozom majd magam !

Üdv. D.Edit

 

 

© CsaKri  

Kedves István!

Még egyszer nagyon köszönöm a türelmedet és a segítőkészségedet. Óriási élmény volt számomra, hogy két óra tanulás után már párhuzamos lécekkel is tudtam siklani a havon! Dani pedig vasárnap már úgy nyomult lefelé a lejtőkön, hogy öröm volt nézni. Sajnos már csak jövőre tudunk újra elmeni a Síparkba, de Danival már tervezgetjük, hogy akkor beíratkozunk egy haladó órára is. Marci pedig akkor már öt éves lesz és remélem, ő is hamar a pálya kis ördögévé válik majd (mint Hanga :-). Szóval, még egyszer mindent nagyon köszönünk! Remélem, a hidegfronttal a jókedved is visszatér! :-) Minden jót!

Krisztina

 

 

© Tia  

Kedves István és Kálmán!

Hálásan köszönjük a felejthetetlen hétvégi élményeket!

Őszintén megvallva, kicsit féltem, amikor 3 kisgyerekkel (Berni, Maci, Hanga) egyedül próbáltam boldogulni a sípályán, de rengeteg segítségeteknek köszönhetően nem csak a gyerekek jöttek bele a síelésbe, hanem még nekem is sikerült a régi "gyerekmentes" sítúrák élményét visszaidéznem. Fantasztikus volt, ahogy Berni haladóvá fejlődött Kálmán oktatásának hatására, azóta is folyton arról mesél, hogy ő még ilyen aranyos, kedves edzővel sose találkozott, és alig várja, hogy újra láthassa! Maci és Hanga pedig Istvántól kapták az elős leckét, s néhány óra múlva már alig értem őket utol.

Külön köszönöm mindkettőtöknek a családias, baráti kedvességet, s hogy másnap már régi ismerősként segítettetek nekem a lányok síeltetésében. Hazaérve mindenki sírt, hog vissza szeretne menni...Maci akár oda is költözne. Remélem nemsokára most egy éves negyedik lányunkat is a Ti szaktudásokokra bízhatom majd, sajnálom hogy nekem gyerekkoromban nem voltak ilyen kiváló és emberséges síoktatóim. Sok erőt, türelmet és havat a hátralévő téli napokra! Szeretettel

Tésenyi Timea

 

 

© tiziandi  

Kedves Kálmán!

Mi is hálás szívvel gondolunk Rád a múlt heti találkozásunk óta. Pénteken délelőtt tanultak síelni Nálad a lányaim, Dorcsi és Karolina. Büszkén mutatták az oviban, suliban az oklevelüket. Üzenjük mindenkinek, aki kifogásolja az oktatás színvonalát, hogy személyedben nemcsak jó szakembert, hanem egy maximálisan emberséges és gyerekszerető síoktatót ismertünk meg, aki nem sajnálta a fáradságot és lesíelt nekünk a kölcsönzőbe, hogy kicserélje a gyerkőc lécét, lelkiismeretesen törölgette kicsi lányunk orrát és az oktatási időn kívül megtanította a nagyobbik lányunkat a csákányos felvonó használatára. Szóval le a kalappal. A pályakarbantartóknak és a liftkezelőknek is minden ekismerésünk, különösen annak, aki még 16.00-kor is felhúzott utoljára minket a nagy csákányoson. Ha már az idén nem is, de jövőre biztosan megyünk. Addig is jó síelőidőt kívánunk Nektek a hátralévő napokra!

Üdvözlettel: K.T.Andrea

 

 

© mazsola  

Tegnap nagyot jót síeltem a Síparkban, valószínűleg utoljára ebben a szezonban. Szeretném ezúton is megköszönni Kálmánnak a kedvességét és a folyamatos segítségét a liftezésnél.Nélküle nem mertem volna felmenni a csákányos felvonón.

Köszönöm és jó munkát kívánok.

 

 

© Tia  

Kedves Kálmán és István!

Lányainkkal együtt alig várjuk, hogy újra felfrissíthessük tudásunkat szakértő kísérésetek mellett. Hiába volt a hosszú nyár s a meleg ősz, a lányok faliújságján most is ott virít a tavaly szerzett oklevél, s emlékeztet arra, hogy a tél sem engedhet ellustulni minket...Reméljük idén az időjárás is kegyesebb lesz Hozzánk, s remek havatok lesz.

A viszontlátás reményében

Timea+Berni+Maci+Hanga (+ Viola, leendő kezdő 2 éves)

© Karcsi  

Sziasztok!

Tegnap voltunk nálatok, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet mindenkinek különösen Kálmánnak aki a fiunkat Bencét oktatta, valamint a kis tányéros felvonónál lévő kollégátoknak ő is segítőkész és barátságos volt.

Jövőhéten újra megyünk hozzátok.

Üdv Karcsi

 

 

© MoCsi

Kedves István!

Rendkívül hálás vagyok Neked azért, hogy megtanítottad a sérült Öcsémet síelni. Nagyon sok, sőt szinte minden tudása azon múlik, hogy ki tanítja meg neki. Nagyon kevés embert fogad el, és kitűnő érzékkel találja meg a megbízható embereket. Téged első látásra elfogadott, ami nagyon jót jelent, és látszik is rajtad, hogy szívesen segíted az arra rászorúlókat. Szóval nagyon köszi!!!! :)

Édesapádat is üdvözlöm, sok sikert és kitartást Nektek!

 

 

© Kovács Domonkos  

Én 11 éves vagyok, most sieltem itt először, tök jó volt! Köszönöm az Istvánnak és Kálmánnak a sok tanítást!!

 

 

© Szasza01  

Kedves Kálmán és István!

Köszönöm, hogy megtanítottatok síelni, persze tudom, hogy még nem tökéletes, de hogy ilyen gyorsan ilyen sok mindent meg tudtam tanulni, csak nektek köszönhetem. A lányokkal együtt nagyon jól éreztük magunkat nálatok a síparkban. Remélem nemsokára újból találkozunk és vehetek tőletek újabb órákat. Köszönettel: Éva,Szasza és Adri.

 

 

© szauter szilárd  

Szia István!!!

Klassz volt az oktatás,hasznunkra vált!!

Mégegyszer köszönjük!!!(Szili,Timi)

 

 

© bandor  

Szia István!

Szerdán délben voltunk Nálad okításon. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Kezdő létünkre egész sokat fejlődtünk és nagyon hasznosnak találtuk az oktatás felépítését.

Reméljük, jövőre is módunkban lesz Nálatok síelni és tovább haladni a tanulásban. Azért meg külön köszönet, hogy az oktatást követő napokon is adtál egy-egy jó tanácsot, amikor láttad, mit bénázunk a csákányos felvonóból való kiszállásnál (kizuhanásnál).:-))

Egyébként az összes felvonó kezelő nagyon segítőkész volt ! A tányérősnál Gábor különösen!

Na, hali: Anikó, Cini, Tibi

 

 

© Bogcsi  

Kedves István!

Ezuton szeretnénk megköszönni Neked,hogy segítettél megtanulni a síelés alapjait.Bizonyára nem telet volna olyan jól el az a három nap,amit a síparkban töltöttünk,ha te nem vagy kitartó velünk.

Sok sikert a továbbiakban is!

Botond,Adél,Bogi,Péter

 

 

© Varga Léna

Ezúton szeretnénk megköszönni Bohák Kálmán és Bohák István lelkiismeretes munkáját, a vendégek és különös tekintettel a gyerekek felé mutatott odaadó gondoskodását, mindenre kiterjedő figyelmességét és színvonalas oktatását. Mindenkinek ajánlani fogom ezt a csodálatos helyet, és magam is vissza fogok térni, a későbbiekben akár a jövendőbeli unokáimmal is, mivel olyan nagy szeretettel és odaadással fogadtak bennünket.

Köszönjük:

Léna, Anna és Misi

 

 

© acser  

Kedves István,

Nagyon hálás vagyok az előzékeny! és maximális segítségért, amit kezdő síelőként kaptam!

Kár, hogy az influenza? egy kicsit visszafogta a lelkesedésemet, de legközelebb már ügyesebb és fittebb leszek. :-) Nap végére, a jobbos kanyarnál már a bal lábammal is tudtam kezdeni valamit!

Még egyszer köszönöm!!!!

Ági

 

 

© Eszter2001  

Kedves István bácsi !

Szeretném megköszönni, hogy szívvel,lélekkel és jókedvvel megtanítottál a sielés alapjaira.

Remélem jövőre is találkozunk, hogy igazi sielőt faragj belőlem.

Kívánom hogy továbbra is sok kis tanítványod legyen.

Gyerekek keressétek István bácsit!

köszönettel:

Eszter

 

 

© mohellaeva  

Kedves István!

Személyesen nem tudtuk elégszer megköszönni azt a kedvességet, türelmet és odafigyelést, amit a családunk Tőled kapott. Mivel mind a négyen kezdők voltunk, különösen fontos volt, hogy milyen lesz az első találkozásunk a síeléssel. Főleg Neked köszönhetően csupa pozitív élménnyel jöttünk haza, köszönjük, hogy egy ilyen nagyszerű élményhez juttattál bennünket és megszerettetted velünk a síelést. További sok sikert kívánunk ehhez a munkához Neked is és a kollégáidnak is! a Kéri család Orosházáról (Dominika és Martin)

 

 

© Méri András  

Kedves Kálmán és István bácsik!

Szeretnénk megköszönni Nektek azt a kedvességet, odafigyelést, türelmet, no meg a sok mesét, aminek köszönhetően 4. születésnapunk alkalmából megtanítottatok bennünket "csücsöríteni" a léccel. :-) Azóta is büszkén gyakoroljuk otthon apa papucsában. :-) No meg Kálmán Bácsinak még azt is külön köszönjük, hogy anyuval - sok egyéb sikertelen próbálkozás után - végre megszeretted a síelést, és így rá tudtuk venni, hogy holnap megint menjünk Mátraszentistvánra. Ezért apa, aki nagy síimádó, talán még nálunk is hálásabb... :-)

Méri Dóra és Méri Zsófia

 

 

Vissza a kezdőlapra
Kezdőlap
Vissza a kezdőlapra
Kezdőlap
Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés